Till sidans innehåll

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor. Du kan antingen ringa, skicka e-post eller skicka ett meddelande via Facebook. Har du frågor om mönstring och värnplikt kan du ställa din fråga till Värnpliktsboten. 

 

Ring 0771-24 40 30 

 

Vi svarar på frågor om mönstringsunderlaget, mönstringen, ansökan om prövning till grundutbildning med värnplikt samt om e-tjänsterna på minsida.rekryteringsmyndigheten.se, ansökan och antagningsprocessen till polisutbildningen, ansökan till specialist- och reservofficersutbildning (SOU/ROU) och officersprogrammet (OP) och om Rekryteringsmyndighetens uppgifter och ansvar. 

Skicka e-post till oss!

Har du en fråga om din ansökan, våra e-tjänster eller om mönstringsunderlaget kan du skicka ett meddelande till kontaktcenter@rekryteringsmyndigheten.se. Tänk på att inte mejla personuppgifter till oss, om vi inte efterfrågar dem.


Har du ett ärende som du vill att vi ska registrera kan du skicka ett meddelande till exp@rekryteringsmyndigheten.se. Våra medarbetare har e-postadresser på formen fornamn.efternamn@rekryteringsmyndigheten.se

Tänk på att e-post du skickar till oss kan komma att registreras som en allmän handling hos Rekryteringsmyndigheten.

Kontakta oss på Facebook

Du kan följa oss på Facebook för att få de senaste uppdateringarna. Där kan du även skicka meddelanden till oss.

Fråga Värnpliktsboten

Värnpliktsboten svarar på frågor om bland annat värnplikten, mönstringsunderlaget och mönstringen. Värnpliktsboten finns på Facebook och svarar på frågor i Facebook Messenger.

Om du har frågor till Försvarsmakten

Kontakta Försvarsmaktens Rekryteringslinje om du har frågor om krav för olika befattningar, om värnpliktsutbildningen och om karriärmöjligheter efter grundutbildningen. Du hittar Rekryteringslinjens kontaktuppgifter här.

Om du har frågor om polisutbildningen

Polisens HR-kompetens svarar på frågor om polisutbildningen och handlägger din ersättning för logi, resa och utlägg. Du hittar kontaktuppgifter till dem här.

Behandling av personuppgifter

Här kan du läsa hur vi behandlar dina personuppgifter.

 

Sidansvarig: Kommunikationsfunktionen
Granskad: 2020-06-29

Skriv ut