Till sidans innehåll

Publiceringsdatum: 2016-02-19

Ska du pröva till polisutbildningen? Välkommen!

Måndagen den 22 februari startar den medicinska och psykologiska prövningen för dig som har ansökt till polisutbildningen som startar efter sommaren. Här kan du läsa mer om vad som gäller vid prövningen.

På Polisens webbplats polisen.se/blipolis hittar du allt du behöver veta om antagningskraven, om utbildningen och om hur det är att arbeta som polis.

På Rekryteringsmyndighetens webbplats hittar du information om momenten i prövningen samt praktisk information kring resor, mat och boende. Här hittar du också en kom-ihåg-lista med allt du behöver ha med dig när du kommer till oss.

Läs din kallelse! Där står det mesta du behöver veta.

Prövningen startar i simhallen med ett simprov. Vilken simhall du ska till står på din kallelse. Efter simprovet ska du snabbt ta dig till oss på Rekryteringsmyndigheten för att genomgå tester, undersökningar och bedömningar. Personalen i simhallen ger dig information om vart du ska och hur du tar dig dit. Här på webbplatsen hittar du också vägbeskrivning till både simhallen och till Rekryteringsmyndigheten.  

Om du inte kan komma...

Vi vill gärna att du hör av dig om du har fått en kallelse men inte har möjlighet att komma till oss den tiden. Ring 0771-24 40 00 så snart som möjligt.

Välkommen till den medicinska och psykologiska prövningen!

Sidansvarig: Kommunikationsfunktionen
Granskad: 2016-02-19

Skriv ut