Till sidans innehåll

Publiceringsdatum: 2016-10-13

Rekryteringsmyndigheten flyttar till Malmö 2018

Idag får du som ska pröva till utbildningar hos Polisen och Försvarsmakten resa till Stockholm, Göteborg eller Kristianstad. Från och med 2018 kommer prövningarna istället att ske i Stockholm och Malmö.

Idag har vår generaldirektör Christina Malm beslutat att vi ska genomföra en del förändringar i Rekryteringsmyndigheten. Beslutet innebär bland annat att vi ska avveckla våra verksamheter i Göteborg och Kristianstad och istället öppna en ny prövningsavdelning i Malmö. Beslutet innebär också förändringar i vår organisation, vi inför till exempel nya avdelningar och enheter.

Enligt beslutet börjar den nya organisationen gälla från och med den 1 januari 2017. Myndigheten kommer att vara kvar i befintliga lokaler i Göteborg och Kristianstad åtminstone fram till sommaren nästa år. Målet är att vara på plats i nya lokaler i Malmö från och med den 1 januari 2018.

I Stockholm fortsätter vi med prövningar på samma sätt som idag. Myndighetsledningen och de centrala avdelningarna kommer även i fortsättningen att finnas i Karlstad. 

Ska du komma till oss för att pröva under den närmaste tiden är det alltså fortfarande resor till Stockholm, Göteborg eller Kristianstad som gäller.

 

Sidansvarig: Kommunikationsfunktionen
Granskad: 2016-10-13

Skriv ut