Till sidans innehåll

Publiceringsdatum: 2015-06-04

På måndag öppnar vi ansökan till polisutbildningen

Från och med måndagen den 8 juni och fram till och med den 21 juni tar vi emot ansökningar till polisutbildningen som startar våren 2016. 

Ansökan hittar du på e.rekryteringsmyndigheten.se från klockan 08.00. Ansökan består av två delar: I den första delen anger du ditt personnummer för att vi ska kunna kontrollera att du är 18 år och svensk medborgare. Uppfyller du kraven i den första delen av ansökan får du ett brev från oss med inloggningsuppgifter till den andra delen av ansökan. I den andra delen ska du svara på frågor om bland annat din hälsa, din skolgång och dina fritidsintressen.

Om du uppfyller kraven för att ansöka till polisutbildningen kallas du till en medicinsk och psykologiska prövning. 

Läs mer om hur antagningen till polisutbildningen går till under När du söker till polisutbildningen.

Anmäl dig på antagning.se

I samband med att du ansöker till polisutbildningen hos oss ska du också anmäla dig till polisutbildningen på antagning.se så att vi får tillgång till dina gymnasiebetyg.

Håll koll på viktiga datum!

Alla datum du behöver ha koll på när du ansöker till polisutbildningen hittar du under Viktiga datum för dig som söker till polisutbildningen.

Välkommen med din ansökan!

Sidansvarig: Kommunikationsfunktionen
Granskad: 2015-06-04

Skriv ut

Läs mer

Läs mer om antagningskraven, om polisutbildningen och om hur det är att arbeta som polis på polisen.se/om-polisen/bli-polis/