Till sidans innehåll

Resa, mat och boende i samband med prövningen

Resa till och från prövningen

Du som söker till polisutbildningen får själv boka din resa till den medicinska och psykologiska prövningen hos Rekryteringsmyndigheten och också stå för resekostnaderna.

Boende

Prövningen pågår i en till två dagar, så om du inte är bosatt på den ort där du ska genomföra prövningen behöver du ordna så att du har någonstans att övernatta.

Om du vill boka en sängplats hos Rekryteringsmyndigheten behöver du i god tid innan prövningen ringa 0771-24 40 30 för att boka. Boendet kostar 200 kronor för en natt, inklusive sängkläder. När du kommer till oss för att genomföra den medicinska och psykologiska prövningen får du ett inbetalningskort som du ska använda när du betalar sängplatsen. 

Måltider

Även om prövningen kan upplevas som intensiv kommer det självklart att finnas tillfällen till pauser då du har möjlighet att äta och fylla på med ny energi.

I prövningen ingår inga måltider. Det innebär att du själv får stå för kostnader för måltider. Om du inte har med egen mat finns det möjlighet att handla frukost, lunch och middag i eller i anslutning till prövningslokalerna.

Sidansvarig: Informationsfunktionen
Granskad: 2014-06-27

Skriv ut